Monday, 13 February 2012

CHILLIN like A BOSS

"Better be single, than fall into wrong person" - 9gag.com

hurm..apa korang rasa bila baca caption tu? Mesti bnyk pendapatkan...Tapi bagi aku, is better to fall then not fall at all..Pengalaman akan bnyk mengajar kita..Bagi aku experience is the best teacher..Sebab ko takkan dpt pengalaman tu kalo ko sendiri tk explore..asyik dngar org bercerita je, bila lagi ko sendiri nk merasakan? hee..sampai sini je lh dlu coretan aku..assalamualaikum :)

Tuesday, 3 January 2012

Uitm Di Hati Ku...

Akhirnya im a Uitm Student! *dh sebulan kot..hahaha...maaf lh lama tk updated...sjk abis plkn, lansung tk buka blog ni..so sementara ada masa terluang nie..apalgi..updated lh blog yg lama aku tnggal kn ni..hee..peace out!

Saturday, 10 September 2011

I'm leaving on the jet plane...

p/s:see yaw in 2 months..
*take care to all my friend..afiq tc bro..hang jngan dok  #sadlife je...stdy elok-elok dkt ptpl nanti...najmi stdy hard bro!!ingat deal kita...ko lulus MAKAN BESAR kita!!!HAHA!!afiz think about your future bro..think wisely...to anak pak jenal dont forget the deal haa..see yaw in 2months...HAHAH!!!to kocat..thank ajar main guitar,thank bawa aku merayap pagi2 buta ke rumah afiq..so much to say...tp tak tertulis...just want say THANK 4 MAKE my LIFE this week HAPPY!!!

Thursday, 25 August 2011

SKYLINE r34 art...

p/s:nothing is impossible..

SORRY!!!

DAMN! I just want to say sorry to najmi najib because not wishing your burfday that day..im really forget your date bro..tkpe ko balik dari KPM kita celebrate..